Festival Píndoles

Microteatre fora del teatre

 COMPRAR
Des de
5 €
Dissabte 30 de setembre 19:00 h

www.festivalpindoles.cat

Preu: 10-12€

Preus amb descomptes:
50%, de 4-14 anys: 5 €
25%, joves de 15 a 25 anys: 7,5 €

Lloc: Diferents indrets del municipi (d’un indret a un altre caldrà desplaçar-se, un màxim de 200 m.)

 COMPRAR
Festival Píndoles
Festival Píndoles

La #GiraPindoles torna a Gelida per sorprendre i delectar de nou als espectadors!  Tres peces curtes de microteatre, tres gèneres diferents, tres escenaris singulars.

 

Descripció:
La Gira Píndoles trenca la quarta paret i et convida a deixar-te seduir per l’experiència del microteatre, teatre intens i de prop, viscut en indrets singulars. El Píndoles juga amb l’espai, i apostant pel “teatre fora del teatre”, és a dir, representacions fora dels escenaris, en espais poc convencionals, on la proximitat del públic amb els actors augmenta l’experiència teatral en intensitat, a la vegada que la fa única. En aquesta ocasió, a Gelida proposem un circuit teatral itinerant per diferents espais del municipi.

La selecció de les tres obres i gèneres resten pendents de concretar. Aquestes peces, escrites, dirigides i interpretades per professionals, es presenten a Barcelona, en el marc del Festival Píndoles – Festival de Microteatre Fora del Teatre al mes de juny.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis