Només un poble culte pot ser lliure

La cultura és la millor arma per combatre la barbàrie i el fanatisme. Cultura és sinònim de tolerància i respecte. Tan sols amb més coneixement podrem millorar el nostre món i allunyar-ne la injustícia.

Una vegada més us proposem una nova aventura dins d’aquest món, un 2017 ple de propostes en els diferents camps de les arts escèniques: la música, el teatre, la poesia, sense oblidar el cinema que recentment hem pogut recuperar per Gelida.

Com diem sempre, aquesta no és l’única proposta cultural, afortunadament moltes entitats ens permetran gaudir de les seves activitats, i ens farem ressò al llarg de l’any del que avui presentem: la programació estable i professional que des de la Regidoria hem previst per al 2017. Lògicament, amb tanta anticipació algun canvi la podria alterar, però tot i així pensem que és important poder oferir una programació amb perspectiva.

Com sempre, vull agrair l’esforç i la implicació de totes les persones que fan possible aquest programa que vol ser ampli i integrador i que comporta considerables dificultats a l’hora d’elaborar-lo. Gràcies a tots, activistes culturals!

La cultura no és un mirall per reflectir la realitat social, la cultura ha d’ésser l’eina per transformar-la.

 

Pep Anfruns
Regidor de Cultura 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR