Veu, paraula ànima

Poemes de Jordi Llavina musicats per José Manuel Pagán

22.04.17

Preu entrada general: 8 € anticipada | 10 € taquilla
50%, de 4-14 anys: 4 €
25%, joves de 15 a 25 anys: 6 €

Sala d’Actes del Centre Cultural

Veu, paraula ànima
Veu, paraula ànima

Fitxa artística:
Jordi LLavina, poeta i rapsode; José Manuel Pagán, compositor; Oriol Mallart, baríton; Jordi Mas, tenor; Idoia Rodríguez, piano

Descripció:
Dos llenguatges germans i diferents, alhora, antiquíssims i tan joves, al mateix temps: la música i la poesia. Dues persones de trajectòria diversa que l’atzar ha aplegat: José Manuel Pagán i Jordi Llavina. Els versos del segon han trobat un bell correlat en la música del primer.

“Tres poemes de Mort i d’Esperança” és una suite poètica, inclosa dins el llibre Matí de la mort, de Jordi Llavina, que José Manuel Pagán ha musicat per a veu de baríton i piano. La fèrtil trobada entre tots dos creadors ha comptat amb l’ajut inestimable del tenor Jordi Mas, creador de La Fàbrica de Lied: l’associació que vetlla per la difusió del lied i, al mateix temps, per la creació i potenciació d’aquest gènere que fon paraula i música.

L’estrena de “Tres poemes de Mort i d’Esperança” tindrà lloc en la segona part de l’espectacle. Jordi Llavina dirà una breu selecció de la seva poesia i, tot seguit, s’interpretaran els tres poemes musicats per José Manuel Pagán. En la primera part, es podrà sentir, també, una selecció d’Amor de poeta, de Shumann (per a baríton i piano), i una tria dels poemes de La rosa als llavis, de Joan Salvat-Papasseit, musicats per Eduard Toldrà. 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR