Oceanes

Clara Peya

25.11.17

Preu: 12-15 €
50%, de 4-14 anys: 6 €
25%, joves de 15 a 25 anys: 9 €

Lloc: Saló d’Espectacles UCG

Clara Peya
Clara Peya

La pianista Clara Peya és feminista, i el nou disc vol ser un homenatge, a través de l’aigua, a les dones que han passat per la seva vida.

Fitxa artística: Clara Peya, composició i piano; Sandra Sangiao, veu; Vic Moliner, contrabaix; Dídak Fernández, bateria i percussions; Panxi Badii, lapsteel, guitarres i electrònica.

Descripció:
La pianista i compositora Clara Peya és una de les creadores més originals i prolífiques que han aparegut en els darrers temps en l’escena musical del país.

Artista hiperactiva, és cofundadora de la companyia de teatre i música en directe Les Impuxibles, i ha composat múltiples músiques per a espectacles de teatre, dansa i circ, i per a documentals.

Al llarg dels 12 anys de carrera musical ha tret set discs sota el seu nom, comptant aquest darrer, Oceanes, que va veure la llum el passat 20 de gener i que ens presentarà, també, a Gelida.

L’artista diu: “L’aigua és calma i fúria, neteja, purificació, l’aigua flueix, és profunditat, immensitat, maternitat, naixement. Som aigua. En les mitologies grega i romana les Oceànides eren unes nimfes filles d'Oceans i Tetis. Cada una estava associada a una font, un mar, un riu o un llac. Je decidit convertir algunes dones que han passat per la seva vida en les OCEANES, dones d'aigua, princeses indomables”.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR