ABSENTA (Festival EVA)

Poesia Modernista "gamberra" amb Quimet Pla i Núria Solina

06.06.19

Preu:

6€ antipades - 8€ a taquilla

Descomptes:

50%, de 4-14 anys | jubilats
25%, joves de 15 a 25 anys | Amics de La Cisterna

Lloc:

Parc Escoles Velles

Absenta amb Quimet Pla i Núria Solina
Absenta amb Quimet Pla i Núria Solina
Absenta amb Quimet Pla i Núria Solina
Absenta amb Quimet Pla i Núria Solina

Aquest espectacle vol ser un homenatge a tots els poetes i artistes del sector “negre” i anarquista del Modernisme Català.

Absenta busca ser un reconeixement als autors, malauradament poc valorats en ambients acadèmics, pel seu llenguatge planer i popular, que tenen la virtut d'arribar a l'espectador a cops de geni, sense embuts, i directes com el xiulet d'una sageta.

Quimet Pla, aposta per un espectacle vibrant i enèrgic, conduit pel seu alter ego Valentí Piula i Poc, que interpreta un reguitzell de personatges desempolsats de l'armari del vode- vil, el cabaret i el cafè teatre. Tots ells, són fills de l'ambient d'efervescència i excitació que bullia en el mític local barceloní Els Quatre Gats, en el moment de màxima esplendor. L'acompanyament, en el sentit de fer-li companyia, va a càrrec de la senyoreta Eulàlia Pi i Bord, especialista en efectes especials i música de Brams.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR