L’Orquestra de la Bona Sort en concert

En commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental (10 octubre)

Gratuït
Dissabte 30 de novembre 18:30 h

Per saber-ne més...
www.orquestrabonasort.com

Organitzen:
Regidoria de Cultura

Col·laboració:
Penedès Cultura
Consel Comarcal de l'Alt Penedès
Diputació de Barcelona

'Orquestra Bona Sort, dirigida per José Manuel Pagán, músic, compositor i sonoterapeuta,neix al 2003 a la Comunitat Terapèutica del Maresme, en el seu Centre de Dia situat a Palafolls. Participar a l'Orquestra és voluntari, dins d'una llarga sèrie d'activitats possibles, i els permet una constatació de les seves capacitats i un reconeixement per part dels altres: aquests dos fet són molt important per a la seva incorporació, amb normalitat, al món quotidià, sense exclusions ni prejudicis. És una experiència única. És un camí cap a la integració social i la normalització dels seus integrants. Però també és una experiència particular per qui la veu.

Les actuacions en directe generen continguts terapèutics molt valuosos, com poden ser l'autocontrol, l'acceptació de responsabilitats, l'obertura a la societat, la memorització de les lletres i l'estructura de les cançons, els viatges, així com la sensació que s'està fent alguna cosa important i que val la pena.
Els concerts són un gran esdeveniment i estan carregats d'emotivitat.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR